fejleckep
Isteni Ige Templom - Főoldal

Elérkeztünk Advent második vasárnapjához! Ahogyan az első gyertya, úgy a második színe is a lila, vagyis ez is advent liturgikus színe, jelentése mégis eltérő az elsőétől. Ez a gyertya nem a hitet, hanem a reményt szimbolizálja számunkra.

Advent második vasárnapja, a remény vasárnapja... (Tovább a bővebben alaltt)

December 15-én, vasárnap a 8:30-as és 11:30 szentmiséket követően kerül sor a Karitász „1 Millió csillag a szegényekért” akciójára. Vegyen részt Ön is ebben és gyújtsa meg személyes csillagát a szegényekért, a szenvedőkért, a betegekért és minden rászorulóért. A gyertyáért felajánlott adományból a Karitász a rászorulókat segíti.

Idén december 1-én, az első adventi vasárnappal veszi kezdetét az advent, a karácsonyra való előkészület időszaka. A keresztény és minden emberi közösség közös tapasztalata, hogy a nagy eseményekre készülni kell... (Tovább a bővebben alatt)

December 2-án, hétfőn 06:30 kezdődnek a roráték, a hajnali szentmisék. (Tovább a bővebben alatt)

December 1-én, vasárnap kezdődik az Adventi tartós élelmiszer gyűjtés a Karitász „Tárjátok ki a Szíveteket” programja keretében. Kérjük adományaikkal segítség a rászoruló családokat.

December 12-én 17:00 órakor Dr. Csókay András lesz a vendégünk.

Helyszín: Isteni Ige templom

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

November 25-én, hétfőn 16:30-kor kezdődik az adventi Hétköznapok Lelkigyakorlata az Ádám János teremben. Mindenkit szeretettel várunk. A lelkigyakorlatot Jenő atya vezeti.

Szeptembertől családok részére imacsoport alakul. Akik szeretnének csatlakozni, jelentkezzenek az irodában vagy a sekrestyében.

 

logo

Isteni Ige temploma - Avas-Déli Római Katolikus Plébánia

3529 Miskolc, Fényi Gyula tér 4.

Telefon: +36 46 303 474

E-mail: jezsu.plebania@gmail.com